Digitale mediaspeler: een perfect cadeau dit jaar

NFT

Als je thuis een technische storing hebt, of gewoon iemand kent die op de hoogte is van hun technologie, dan is een digitale mediaspeler het perfecte cadeau voor deze feestdagen. Deze apparaten bieden toegang tot tonnen films, foto’s en muziek die rechtstreeks van internet naar uw woonkamer kunnen worden gestreamd! Als je hebt nagedacht over wat je voor je partner moet kopen, is een digitale HD-mediaspeler misschien de juiste keuze.

Een digitale mediaspeler is een klein apparaat waarmee de gebruiker draadloos digitale media zoals films, foto’s, muziek en meer via internet kan streamen. Sommige spelers zijn ook bedraad, waardoor de mediaspeler via een kabel met internet moet worden verbonden. Er zijn veel functies en met deze media-apparaten kan de eigenaar niet alleen gegevens van internet overdragen, maar ook via zijn eigen thuisnetwerk. Sommige mensen die ik ken, maken bijvoorbeeld een back-up van hun dvd-verzameling op een externe harde schijf die op hun computer is aangesloten. Na het opzetten van een lokaal netwerk op hun computer met behulp van een gratis downloadbaar programma zoals Windows Media Player 11, hebben ze toegang tot hun volledige Motion-back-upcollectie via de digitale speler.

Je kunt niet alleen je eigen dvd-collectie naar je woonkamer streamen, maar je hebt ook toegang tot films en andere mediabronnen via internet. De meeste Viaplay aanbod spelers zijn compatibel met services zoals Netflix, die ook instant streaming bieden. Zo heb je niet alleen je filmbibliotheek bij de hand, maar kun je ook duizenden films gratis op internet bekijken! Ik heb het hier niet over illegaal downloaden, ik heb het over het gebruik van diensten zoals Netflix via je digitale speler. De meeste ondersteunen ook Hulu, waarmee je ook al je favoriete tv-programma’s kunt bekijken. Alles gratis op internet. Sommige digitale mediaspelers hebben ook een ingebouwde harde schijf of er kan er een worden toegevoegd. Dit heeft als voordeel dat u uw persoonlijke dvd-collectie direct op uw harde schijf kunt opslaan en uw filmcollectie mee kunt nemen op reis. Het amusement stopt nooit. Er is een speler genaamd Xtreamer Sidewinder die kan worden bediend met een iPhone en die je overal ter wereld kunt openen waar je een internetverbinding hebt. Zo heb je met één druk op de knop overal ter wereld toegang tot je persoonlijke media. Wat een geweldig cadeau-idee!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *