Een kruidengeneeskundekast bouwen voor het koude en Mexicaanse griepseizoen

blog

De krantenkoppen schreeuwen “varkensgriep”. We horen de horrorverhalen over de risicogroepen, veel mensen willen geen griepprik halen of aan hun kinderen geven. Wat zijn onze keuzes? Niemand heeft in dit verhitte debat veel gesproken over alternatieven voor natuurlijke geneeskunde. Toch is mijn zoon net over de Mexicaanse griep heen en ik kan je vertellen dat het geen gemakkelijke ervaring was. Was hij erg ziek? Nee. Was hij bang en vroeg hij me of hij “ging sterven?” Ja. Hij had lichte koorts die op een dag piekte en hij had wat lichte congestie. Anders sliep hij elke nacht goed en herstelde hij binnen een week. Terwijl hij ziek was, kreeg hij TamiFlu voorgeschreven (de hele familie nam het). Ik behandelde hem ook voor zijn ziekte omdat ik wist dat het zou komen, en ik bleef hem tijdens zijn ziekte behandelen met kruidenremedies om het genezingsproces te helpen.

Net als vele anderen heb ik een chronische aandoening (migraine), maar ik ben hypergevoelig voor medicijnen, dus ik neem geen medicijnen op recept, tenzij ik ze echt nodig heb. In de afgelopen 25 jaar heb ik uit noodzaak een behoorlijke bibliotheek over kruiden en natuurgeneeskunde aangelegd. Wat ik nu heb, is een kruidengeneesmiddelenkastje dat ik vaak gebruik om mijn immuunsysteem te stimuleren. Ik ben geen arts, maar eerder een leek die kruidengeneesmiddelen heeft gevonden die voor mij en mijn gezin werken. Dit is wat ik heb geleerd en de producten die ik gebruik voor het koude en griepseizoen.

Merkkwaliteit is belangrijk

Dit is wat ik heb geleerd van The Green Pharmacy en de vele andere bronnen die ik in de loop der jaren heb gebruikt, inclusief advies van zowel traditionele als alternatieve Doxycycline kopen medische professionals, uitgebreide lectuur en onderzoek op internet. Merkkwaliteit is in de eerste plaats belangrijk bij het kopen van kruiden. Een van de beste kruidenmerken op de markt is Enzymatic Therapy. De meeste producten die Enzymatic Therapy maakt, zijn kruidenformules voor gecombineerd gebruik (een combinatie van twee of meer kruiden) voor specifieke voedingsmiddelen. Mijn favoriete Enzymatic Therapy-product heet Air Power, een slijmoplossend middel dat guaifenesine en fenegriek bevat. Fenegriek is het belangrijkste ingrediƫnt omdat het de werking van guaifenesine versterkt. Dit product verdunt en maakt slijm los en maakt de luchtwegen vrij. Het is zonder twijfel het beste product dat ik ooit heb gevonden voor bronchitis en om elke vorm van congestie op de borst op te lossen.

Het andere merk dat ik het vaakst gebruik, is Solaray omdat het een geweldig merk van hoge kwaliteit is dat niet duur is, maar toch heel goed werkt. Ik gebruik het merk Solaray voor de meeste van mijn andere kruiden, waaronder Golden Seal, het volgende nietje voor elk medicijnkastje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *