Heb je wel eens een brommer of scooter overwogen?

blog

Heb je er wel eens bij stilgestaan wat de voordelen zijn van scooter- of brommerrijden in plaats van autorijden of reizen met het openbaar vervoer? Dan zou je direct naar de dichtstbijzijnde brommerwinkel gaan en een leuk 50cc brommertje kopen.

Het eerste voordeel is ten opzichte van autorijden. Een goede auto kost tegenwoordig duizenden euro’s en kost je veel meer aan verzekeringen, belastingen en benzine. Deze tellen allemaal op om de auto het op een na duurste ding te maken dat je achter een huis zult kopen en gebruiken. Terwijl sommigen van ons een auto nodig hebben voor zaken als het gezinsleven, hebben veel mensen elk een auto en zijn de enigen die deze daadwerkelijk gebruiken. Waarom als je bijvoorbeeld een 50cc bromfiets zou kunnen hebben en slechts een fractie van de prijs zou uitgeven en toch dezelfde mate van vrijheid zou krijgen.

Een ander voordeel is ten opzichte van het openbaar vervoer. Neem bijvoorbeeld een trein. We weten allemaal dat alleen bepaalde Goedkope scooter plaatsen een treinstation hebben en dat je er eerst naartoe moet voordat je zelfs maar in een trein kunt stappen. Dan geef je een klein fortuin uit aan een kaartje, vooral als het voor 9.00 uur is. Je staat dan te wachten op een trein die aankomt en als je geluk hebt niet wordt geannuleerd. Als het vol is en je je een weg naar de trein moet vechten, alleen om te blijven staan ​​tot je bent waar je heen gaat en dan begint het gevecht opnieuw om uit te stappen. Dan moet je dat ‘s avonds op weg naar huis herhalen. De bussen kunnen beter, maar ze stoppen elke mijl en rijden vrij langzaam. Het duurt een eeuwigheid om te komen waar je heen gaat en opnieuw zit je vast aan een tijdschema, ervan uitgaande dat de bussen komen opdagen. Niet altijd een goede keuze. Een bromfiets geeft je bijvoorbeeld de vrijheid om met een dienstregeling te reizen. Zelfs goedkope bromfietsen als een 50cc bromfiets zouden beter uitkomen dan het openbaar vervoer. Zou ook een stuk goedkoper zijn.

Een nieuw voordeel van scooters en bromfietsen is het effect op het milieu. Een gevaarlijke rage tegenwoordig is om een enorme auto te kopen die zo groot is dat je zou kunnen denken dat het een tank is. Zuigende brandstof en zwaar vervuilende atmosfeer. Nu in de 21e eeuw zijn we ons bewuster en bewuster geworden van de schade die we aan het milieu aanrichten, dus opnieuw zou een scooter of bromfiets een veel betere keuze zijn. Ze zijn zoveel lichter en verbruiken veel minder benzine. Dit betekent een veel lagere uitstoot van kooldioxide. Dat is goed voor iedereen. Het betekent ook dat je veel minder kwijt bent aan benzinekosten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *