Ontdek de waarde van voetbalkaarten met onze prijsgids

Of het nu gaat om kopen, verkopen, ruilen of verzamelen, elke verzamelaar wil op een gegeven moment weten wat de waarde van een kaart is. Het goede nieuws is dat de prijsgids u zal vertellen wat de kaart waard is. Deze geven een overzicht van de “boekwaarde” van bijna elke kaart die ooit is gedrukt. Het enige probleem is dat verschillende prijsgidsen verschillende waarden kunnen hebben voor dezelfde kaart.

De gidsen gepubliceerd door Beckett en Tuffstuff zijn de meest populaire en meest gebruikte. Deze gids biedt voor bepaalde kaarten een hoge boekwaarde (BV) en een lage boekwaarde (BV). ราคาบอลดูยังไง U kunt zich abonneren op hun site of maandelijks tijdschrift voor prijsinformatie.

Het tijdschrift verschijnt maandelijks en kan de waarde van voetbalkaarten meerdere keren per jaar bijwerken. De kaarten in deze gids zijn gerangschikt op fabrikant en jaar, zodat u uw kaart gemakkelijk kunt vinden.

Prijsgidsen zijn vooral handig bij het ruilen van voetbalkaarten. Verzamelaars vertrouwen meer op prijsgidsvermeldingen en ruilen vaak boekwaarde voor boekwaarde.

Maar haast u niet om uw kaarten te snel te verkopen. De vermelde waarden betekenen niet dat u exact dezelfde prijs krijgt. Onthoud dat een kaart alleen waard is wat iemand ervoor wil betalen. Als u van plan bent om kaarten te verkopen, onderzoek dan veilingsites zoals eBay om erachter te komen waarvoor de kaarten worden verkocht.

Geregistreerde gebruikers hebben gratis toegang tot voltooide veilinggegevens. Een snelle zoekopdracht kan een lijst met alle veilingen weergeven, inclusief voltooide en onvolledige verkopen in de afgelopen 90 dagen. Een fout is dat niet alle kaarten de beschikbare verkoopgegevens van eBay hebben ingevuld. De hier afgedrukte prijslijst heeft een voorsprong op eBay.

Sommige websites bieden ook prijsgegevens voor specifieke genres, zoals beoordelingen en vintage kaarten. Zo publiceert Collector’s Universe maandelijks een prijslijst en online supplement voor PSA-cijferkaarten. Vintage Card Pricing is uw vertrouwde prijsbron voor vintage kaarten.

U kunt uw kaart ook meenemen naar de winkel om de waarde te weten. Dealers hier kunnen bijgewerkte prijsgidsen raadplegen om de waarde van voetbalkaarten te bepalen.

U kunt ook ruilkaartconventies bijwonen die worden bijgewoond door voetbalkaartdealers en geaccrediteerde certificeerders die kleine hoeveelheden voetbalkaarten beoordelen. Je kunt ook meer kaartverzamelaars zoals jij ontmoeten en je kaarten verkopen.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *