Waarom wil ik goochelaar worden?

blog

Deze vraag is een goed begin. Ik weet zeker dat velen van ons al vrij goed weten waarom we tovenaars willen zijn. Daarom komen we er. Om succesvol te zijn, moet je een reden hebben, en je moet in die reden in je hart geloven. Bekijk nog eens waarom je goochelaar wilt worden. Misschien ben je betoverd om een ​​meisje op te halen, in een vijfsterrenhotel te verblijven of mensen te plezieren. De redenen zullen allemaal heel verschillend zijn, en deze vragen en antwoorden zullen ons helpen betere goochelaars te worden en beter te handelen, beter geschikt voor ons en onze unieke ervaringen.

Het helpt ons onszelf vragen te stellen, zoals wat voor soort goochelaar we willen zijn. Houd ik van komedie? Is mijn humor droog? Houd ik van optreden voor kinderen of volwassenen?

We willen hier niet wreed klinken of je dromen stelen, maar wat als je een goochelaar wordt om de verkeerde redenen? Zoals bij alle bedrijven zijn er mensen betrokken op het gebied van magie die beter geschikt zijn voor verschillende beroepen. Magie is niet voor iedereen. Maar de belangrijke vraag, waarom ik goochelaar wil worden, helpt me mijn dromen beter te begrijpen en voorkomt dat ik later zeg: “Ik had naar de medische school moeten gaan”.

Oké, we weten dat je een goochelaar wilt en we hebben er nooit naar gevraagd. Maar het is belangrijk om je dromen te herontdekken, om alle redenen te ervaren waarom je in de eerste plaats goochelaar wilde worden.

Een man die een liefhebbende vader is, wil bijvoorbeeld een tovenaar zijn omdat hij van kinderen houdt, indruk wil maken op zijn kinderen, hun vrienden en hun ouders, en geniet van het vermogen om ‘uit de doos te komen’. Dit zijn allemaal goede redenen en hij zal veel successen behalen op zijn levenspad.

De redenen om iets te doen zijn zo breed en gevarieerd als de mensen op aarde. Dat is het geweldige aan ons bedrijf. We hebben goochelaars in de buurt, toneelgoochelaars, salongoochelaars, tv-goochelaars, Vegas-goochelaars, nachtclubgoochelaars, verjaardaggoochelaars, schoolshowgoochelaars, onderwijsgoochelaars, zeer goede goochelaars, minder goede goochelaars, jaloerse goochelaars en de lijst is voor altijd. gaat verder. Ja, het is goed om een ​​goochelaar te zijn! Oké, de laatste drie waren om je aan het lachen te maken. Dit is een leuk bedrijf … maar houd dat in gedachten. Het is een bedrijf en het is de moeite waard om als een bedrijf te werken als je ervoor kiest om je brood te verdienen met de kunst van magie.

Nogmaals, misschien wil je gewoon magie doen als een hobby, en dat is prima. We vragen niet echt naar uw redenen en er zijn geen goede of foute antwoorden op deze vragen. Het enige wat je hoeft te doen is een droom hebben en actie ondernemen op die droom om je doel te bereiken. Een wijs man zei dat je je dromen niet in gevaar moest brengen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *