Wat is het voordeel van vormtape?

Borstzweep is de belangrijkste bundel die de manier waarop u eruit ziet en voelt op uw belangrijke dag grondig kan veranderen.
Het vinden van de juiste tape ondersteunt en verhoogt je boezem, zodat je op de meest ideale manier in je trouwjurk kunt stappen. Je zou kunnen zeggen “als een handschoen”.
Je hebt misschien geroken aan het kopen van boob tape, misschien heb je zelfs ons eigen deel van Challenge To Wear Boob Tape gekocht in ons bruiloftswinkelcentrum, maar weet je hoe je het moet aanbrengen?

In dit blogbericht laat ik je alles zien wat je moet weten over boob tape en hoe het voor jou kan werken. Klinkt goed? Stop dan hier niet…
Een handleiding voor jonge kinderen voor het dragen van boezemband
Vind de juiste borstband
Heb je onze onberispelijke Test To Wear Boob Tape al bekeken?
Het is de belangrijkste boob-tape die speciaal is ontworpen om te overwegen dat vrouwen hun huwelijkservaringen hoger dan ooit in de recente geschiedenis nemen.
Onze boob tape is verkrijgbaar in 5 tinten om bij je lichaam te passen en onopvallend te blijven onder je outfit, maar is aan de andere kant bedoeld om op verschillende manieren te worden gebruikt om je boezemvorm en -maat te benadrukken.

Het is transpiratieveilig, waterdicht en ademend om je op je belangrijke dag overtuigende troost en levensduur te geven, en het is hypoallergeen, plasticvrij en eenvoudig te verwijderen.
Onderzoek de 5 tonen op tape die we beschikbaar hebben en kies degene die het beste bij u past. Hoe het ook zij, schiet op, want ze verkopen heel snel.

Aanwijzingen voor het aanbrengen van de borstband
Vanwege de vele soorten en maten die boezems hebben, zou het moeilijk zijn om u een “one way works for all”-methode te geven voor het aanbrengen van uw boezemtape.
Hoe dan ook, hier is een manier waarop we u aanraden om eerst te beoordelen.
Fase 1
Begin met het knippen van elk van de stroken die je wilt om de lift en vorm te krijgen die je nodig hebt.
Door alle banden aan te doen, wordt de communicatie in ieder geval veel eenvoudiger, vooral als u geïsoleerd bent.
Ik zou willen voorstellen om wat tepelhofdeksels aan te doen, aangezien dit stuk van de boezem extreem gevoelig kan zijn, dus tepelhofdeksels kunnen uw redding zijn. Houd de tepelhoftoppen van Emporella in de gaten binnenkort…
Stage 2
Nu moet je je borsten klaarmaken.
Leun naar voren en ga stevig op je meest gedenkwaardige borsten staan in de positie waarmee je misschien klaar moet komen. Dan, op dat moment, leun achterover en sta rechtop terwijl je je borsten vasthoudt om er zeker van te zijn dat je aan het situeren bent.
Voel je vrij om dit minstens twee keer te herhalen totdat je 100% tevreden bent met de vorm en positie.
Fase 3
Op het moment dat je euforisch gelukzalig bent, is dit het ideale moment om te beginnen met het aanbrengen van de tape.
Buig naar voren en breng het belangrijkste stuk tape aan.
We raden over het algemeen aan om de basisstrip centraal te plaatsen van onder je buste, over de tepelhof en op het schouderbeen, omdat dit helpt om je boezem vast te zetten.
Terwijl u voortdurend uw boezem vasthoudt, blijft u tape aanbrengen in de vorm die u echt wilt.
Fase 4
Nu je klaar bent met de primaire Boobtape is dit het juiste moment om naar de volgende te gaan en de samenwerking opnieuw te spelen.
Ik zou aanraden om deze cyclus voor je belangrijke dag te proberen om er zeker van te zijn dat alles in orde is. Op de ochtend van jullie bruiloft wil je liever niet fascineren.
Beetje bij beetje aanwijzingen om eruit te halen
Probeer niet om IT te misleiden!
Momenteel zijn we zo uit het zicht, zoals we je aanraden om je borstzweep te verwijderen.
Om de communicatie zo eenvoudig mogelijk te maken, breng je een bodycrème of -lotion aan op de tape om deze minder plakkerig en zachter te maken.
Op het moment dat het los zit, kunt u stap voor stap beginnen met het verwijderen van de tape.
Nog een techniek om het eenvoudiger te maken, is opruimen of douchen terwijl je de tape draagt, als een andere strategie om de tape te ontspannen.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *