Zonnestelsel – Geniet voor altijd van geweldige voordelen en warm water!

Wist je dat de hoeveelheid straling en energie die de aarde bereikt in minder dan 9 minuten minder is dan de hoeveelheid energie die alle mensen ter wereld in één jaar verbruiken? Deze enorme hoeveelheid zonnestraling kan dus zowel worden gebruikt om warmte op te wekken voor geen warm water en/of lucht via thermische zonnesystemen als om elektriciteit op te wekken via fotovoltaïsche energieopwekking.

Volgens experts kan het volledige elektriciteitsverbruik worden gedekt door zonne-energie en kan tot 60% worden voorzien in de verwarmingsbehoefte met thermische zonnesystemen, die worden beschouwd als een van de meest kosteneffectieve hernieuwbare energiesystemen. Hun vele voordelen:

Ze bieden een ecologische manier om het energieverbruik in elk huis efficiënt te verminderen zonder in te leveren op het dagelijkse comfort.

Energie besparen door middel van deze systemen zorgt voor fiscale en financiële prikkels voor installatie!

Eenvoudig te integreren in bestaande verwarmingssystemen.
Zonne-warmwatersystemen verzamelen energie van de zon, zodat ze water kunnen verwarmen van een constante temperatuur (minder dan 10F) tot een temperatuur tussen 50F en 80F zonder afhankelijk te zijn van gas, olie of fossiele of nucleaire brandstoffen. .

Het produceert tijdens het gebruik geen CO2-uitstoot of broeikasgassen, waardoor uitputting van het milieu en opwarming van de aarde en/of klimaatverandering worden voorkomen!

Het werkt zelfs als de lucht bewolkt is! Hierdoor kunt u permanent gebruik maken van warm water en/of lucht.

De zon schijnt al zo’n 5 miljard jaar aan de hemel en telt nog niet voor de helft van zijn bestaan, dus het is bijna gegarandeerd dat zonnestelsels de komende 4 miljard jaar volledig operationeel zullen zijn. leeftijd!

Er zijn ook veel verschillende soorten zonnesystemen, vooral voor het verwarmen van zwembaden en water in het algemeen. Zo zijn er open en closed loop systemen. De prijzen voor deze systemen kunnen variëren, afhankelijk van de grootte en de modelspecificaties.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *